Chcesz wybudować kuchnię kaflową i zarobić lub zaoszczędzić sporą sumę pieniędzy? Nie czujesz się jeszcze pewnie ze swoją wiedzą i umiejętnościami lub po prostu brakuje Ci doświadczenia? Bez obaw, nauczymy Cię wszystkiego w praktyce od postaw.
Porozmawiamy o materiałach, ich rozszerzalności i zastosowaniu. Dowiesz się dokładnie gdzie je kupować w dobrych cenach.
Pokażemy Ci również podstawowe maszyny i ich zastosowanie w pracy zduna, a jeśli będziesz chcieć, to będziesz mógł dołączyć dodatkowo do wykładu o profesjonalnych narzędziach zduńskich.
Na koniec tej części zaprojektujemy sobie kuchnię, którą będziemy budować.
Dawid Kozar – pasjonat zduństwa, zdun z czwartego pokolenia oraz właściciel marki Zdunar, zajmującej się budowaniem pieców, kuchni i kominków. Zbudował ponad 1085 pieców i kominków na terenie całej Polski, a jego największy piec pomieści aż 550 chlebów.
Piotr Batura – prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Kominki i Piece (OSKP) i inicjator oraz koordynator grupy Drewno Pozytywna Energia (DPE), zajmująca się walką z nagonką na branżę kominkowo-zduńską i zakazami palenia drewnem. Założyciel Muzeum Pieców i Kultury Ogniowej. Gospodarz ośrodka szkoleniowego.
Na co dzień prowadzimy Akademię Zduństwa, w ramach której szkolimy z budowy pieców, kuchni kaflowych oraz kominków. Pod swoje skrzydła bierzemy pasjonatów oraz amatorów sztuki zduństwa i dzielimy się z nimi naszym know-how, aby mogli samodzielnie zbudować symbol „ogniska domowego”.
Dodatkowo zapewniamy:
Polityka prywatności